Will miss you :|
Wednesday, August 14, 2013 ❖ 6:05 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum :) .. sedih bila dapat tahu someone kita sayang terpaksa tinggal kan kita buat sementara
. Tak heran lah jauh mana pun dia pergi :/ tapiii tak dapat contact tuu haish rasa macam nak tawaf satu rumah je . Rumah dah tawaf ,  macam nak tawaf dunia pulak hikhik *kalau berkesempatan. Haha . ehh lupa tengah sedih :') kita orang kannn selalu gaduh (dulu masa membe) >_< . haishh betul jugak orang2 selalu kata jangan gaduh nanti sayang :D hahaha , tak sangka benda ni jadi kat aku :D , orang yang aku selalu gaduh tuu time membe tuu dah lah crush aku haha , tapi dia dah habes sekolah sooo dia dah jadi ex crush je lah :*
tapi kita orang contact , mseg , call , chatting semua ar ! lama2 jadi beb ! haha paradise :) . tapii dia tetap terpaksa tinggalkan mak cik ni ! takpelah , mak cik pun nak trial SPM and SPM ,  ada peluang nak study tapi takde moral support dari dia arhh (tuu pun nak support dari dia) hahahaha , anyway , You ! take care out there 8-) , no cheating on me ! :* ..


Older Post | Newer Post

Welcome Note From Me <3

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Simple Blog! My name is eyka. Gone 17. SPM victim . Taken by Aiman :P
important date <3
28|11|1996 . 7|12|1995 . 7|8|1996 . 17|4|2013

Facebook
Twitter






Let's Talking here!

sorry beb takde shoutbox lah hehe :P , nak chit chat jum PM



Eyka Yusof
Farah Aaina
Hasnida
Fafa Zatty
Aiman


Template Designer: Eyka
Editor: Eyka Yusof
Other: