Moments
Monday, October 7, 2013 ❖ 6:31 AM | 0 Comment [s]


Assalamualaiku :) , perasaan rindu makin buak2 dekat aiman XD hoohoho , sekejap je dia dah nak habis kan perjuangan dia kat plkn tu , serious memang rasa macam sekejap , act makin rasa cepat nak SPM :| , im not ready , InsyaAllah aku cuba yang terbaik untuk SPM 2013 , anddd kadang2 aku rasa aku perlukan moral support  , family dah , kawan pun sentiasa support  , si dia pun support  tapi tuulah , kita orang jarang dpt contact :| , dah lah jauh ,, sabtu ahad je dpt contact dia , takpe lah , ada hikmah semua ni , dia kat sana , aku boleh study secukupnya , sampai berdarah otak punn takpe haha , 30/10/2013 dia balik sini :D , 6/11/2013-27/11/2013 my exam !! sorry aiman ! anda tidak dibenarkan kacau eika :D heh heh , haaa  miss him sangat2 :| , ahad nanti dia balik yay !


Older Post

Welcome Note From Me <3

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Simple Blog! My name is eyka. Gone 17. SPM victim . Taken by Aiman :P
important date <3
28|11|1996 . 7|12|1995 . 7|8|1996 . 17|4|2013

Facebook
Twitter






Let's Talking here!

sorry beb takde shoutbox lah hehe :P , nak chit chat jum PM



Eyka Yusof
Farah Aaina
Hasnida
Fafa Zatty
Aiman


Template Designer: Eyka
Editor: Eyka Yusof
Other: